Hercules Zaandam

Voor Hercules Zaandam doe ik op vrijwillige basis mee aan de redactie. Daarnaast werk ik aan verschillende media uitingen voor op hun website en voor op de sociale media kanalen. hieronder een aantal resultaten.

Website banners

Om meer bezoek naar de wedstrijden van het eerste elftal te trekken besloot ik dat het handig zou zijn als Hercules Zaandam de aankomende wedstrijd op de website zet. Zo kan elke bezoeker gelijk zien wanneer de volgende wedstrijd is. Hier onder de resultaten.

Facebook banners

Natuurlijk moet deze boodschap ook op Facebook gezien worden.Hercules Zaandam

Hercues Zaandam is een amateur vereniging uit de Zaandamse wijk 't Kalf. Opgericht in 2010 doormiddel van een fusie tussen VVZ en PSCK.Wat ik doe

Dimmick Design begeeft zich op het gebied van de multimedia branche. Denk hierbij aan het designen van websites, het editen en monteren van video materiaal, het bewerken van audio, verschillende soorten maat werk, noem het maar op!

Webdesign

Om uw producten goed weer te laten geven, en het te kunnen verkopen aan uw consument is het belangrijk om een goed uitziende en goed werkende website te hebben. Bij Dimmick Design is het mogelijk om een website te laten designen naar eigen smaak. Zelf ontworpen of door ons laten ontwerpen, beide is geen probleem.

Video- en Audio design

Wilt u een leuke introductie video hebben voor op een beurs? Of heeft u binnenkort een presentatie waar een nette video goed van pas komt? Laat het monteren en bewerken door Dimmick Design! Naast het ontwerpen van beeld kunt u hier ook terecht voor audio bewerking.

Uitvoerende werkzaamheden

Als je veel klanten hebt kun je soms omkomen in de opdrachten en is er eigenlijk te weinig tijd om alles op tijd af te kunnen krijgen. Daarom doet Dimmick Design deze klusjes voor u! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de voorwaarden.