Koolen Consult

Advertentie

Voor Koolen Consult heb ik een advertentie gemaakt voor in een regionaal blad. De opdracht was simpel namelijk ''verwerk mijn visitekaartje en deze tekst met deze stijl er in''. Dat heb ik gedaan en hieronder het resultaat.

Spandoek

Voor promotionele doeleinden werd er aan mij gevraagd om een spandoek te ontwerpen. Het is een simpel ontwerp geworden wat de aandacht naar het doek trekt maar het niet afleid van de boodschap.

Uitwerking

Uiteraard werd het spandoek met blijdschap in ontvangstgenomen en heeft het na een beurs aan het balkon van het bedrijf gehangen.Koolen Consult

Koolen Consult staat voor praktisch gericht werken op het gebied van personeelsadvies, coaching, CLS 360° scan en MDI-analyses (gedrag, drijfveren en talenten).Wat ik doe

Dimmick Design begeeft zich op het gebied van de multimedia branche. Denk hierbij aan het designen van websites, het editen en monteren van video materiaal, het bewerken van audio, verschillende soorten maat werk, noem het maar op!

Webdesign

Om uw producten goed weer te laten geven, en het te kunnen verkopen aan uw consument is het belangrijk om een goed uitziende en goed werkende website te hebben. Bij Dimmick Design is het mogelijk om een website te laten designen naar eigen smaak. Zelf ontworpen of door ons laten ontwerpen, beide is geen probleem.

Video- en Audio design

Wilt u een leuke introductie video hebben voor op een beurs? Of heeft u binnenkort een presentatie waar een nette video goed van pas komt? Laat het monteren en bewerken door Dimmick Design! Naast het ontwerpen van beeld kunt u hier ook terecht voor audio bewerking.

Uitvoerende werkzaamheden

Als je veel klanten hebt kun je soms omkomen in de opdrachten en is er eigenlijk te weinig tijd om alles op tijd af te kunnen krijgen. Daarom doet Dimmick Design deze klusjes voor u! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de voorwaarden.